Team inschrijving


Wintercompetitie 2022 - 2023

 

Aankomende winter hopen we alweer de achttiende wintercompetitie voor teams te organiseren. Het uitgangspunt is dat we tegen november geen beperkingen meer hebben vanwege Corona en dat de TWC doorgang kan vinden. Mocht onverhoopt de TWC niet door kunnen gaan, dan ontvangen de teams de teaminschrijving retour. 

 

De inschrijving opent op donderdag 01 september om 20.00 uur en sluit op 04 september om 20.00 uur.

 

De competitie bestaat uit een serie van vier voorronde-wedstrijden en een finale. De wedstrijden worden in de periode van november 2022 tot en met maart 2023 in maneges gehouden. Dit aankomende seizoen hebben we 3 groepen: Midden, Zuid en Noord.


De ranking van de teams wordt na elke wedstrijd bijgewerkt dit kun je 'hier' vinden

 

De finale wordt op zaterdag 18-03-2023 in Laag-Soeren georganiseerd.

 

Bij Wedstrijdinformatie staan de wedstrijddata, locaties en hoe/wanneer je voor de wedstrijden kunt inschrijven. Tevens komen hier te zijner tijd de uitslagen te staan.

Lees de Reglementen goed door, iedereen die mee doet aan de Team Wintercompetitie wordt geacht de reglementen te kennen!

De wedstrijden beginnen om 9.00 uur (secretariaat open 8.00 uur), tenzij anders aangegeven wordt. Lees svp niet alleen de reglementen van de TWC goed door maar houd je ook aan de huis-regels van de diverse maneges! 

Voor vragen of opmerkingen: twc.agilityclub@gmail.com

Alle informatie en communicatie gaat ook via de facebookgroep van de TeamWinterCompetitie

 

Aanmelden TWC Team > klik hier
Aanmelden TWC Teamlid > klik hier

 

Controle inschrijvingen TWC teams & teamleden > klik hier

 

 

Hoofdprijs

Zoals elk jaar heeft ook dit jaar de Team Wintercompetitie weer een superdeluxe hoofdprijs voor het winnende team!

Deze keer gesponsord door Fit Dog Program: alle teamleden van het winnende team krijgen een gratis abonnement op een van de online cursussen!