Titels voor 3e graad

Doel: wedstrijd lopen in de 3e graad weer leuk maken.

NB: Dit is alleen bedoeld voor 3e graad Raad van Beheer.

 

Korte omschrijving: Dmv het lopen van foutloze rondjes binnen de tijd (Utjes) op zowel promotie- als competitiewedstrijden van de Raad van Beheer kan je (jaar)titels behalen.

 

Er wordt een overzicht van behaalde Utjes gesplitst naar VP en JP bijgehouden. Na elke promotie- en/of competitiewedstrijd  voor de 3e graad wordt de stand van het totaal behaalde Utjes in het betreffende seizoen en wie er welke titels heeft behaald (“Hall of Fame”) gepubliceerd.

 

De volgende titels kunnen behaald worden (gesplitst VP/JP en per hoogteklasse): Brons - Zilver - Goud. Dit wordt per seizoen berekend, dus van 1 juli t/m 30 juni. Je krijgt dan ook een titel met jaartal, dus bv “Brons VP Large 2021-2022”. Op de eerste dag van het nieuwe seizoen gaat de stand weer terug naar nul. De titels uit vorige seizoenen blijven wel in de "Hall of Fame" staan.

 

Elke Titel-winnaar krijgt een rozet van "TonMar, de andere rozet" en een kortingsbon te besteden bij een van onze sponsors! Alle details zijn te vinden op de pagina "Prijzen".

 

Benodigde aantal U-tjes per titel in seizoen 2021-2022:

Brons: 5

Zilver: 12

Goud: 20

 

Stand

Hall of Fame