Eugenie van Aalten wisseltrofee


Dag Eugenie,

 

Sinds 2013 organiseren wij met veel plezier voor jullie de wintercompetitie.

Maar de editie 2015/2016 wel met een hele donkere schaduw. Voor Mary en Lisan was dit de 3e wintercompetitie die wij hadden georganiseerd samen met Eugenie. In 2014 kwam Danique ons team versterken en werd Eugenie helaas voor het eerst ziek. Najaar 2015 zijn we weer met z’n viertjes aan die editie begonnen. Maar helaas werd Eugenie weer ziek begin dit jaar en moest ze een gevecht voeren tegen kanker en heeft op 28 februari 2016 de kanker gewonnen

Velen van jullie kenden Eugenie als enthousiast agilityloper met haar Groenendaelers, of heeft les van haar gehad bij NOP of Speed. Maar ze deed nog veel meer vrijwilligerswerk voor NVBH en Agilityclub.

Wij, maar ook Joyce, Rudie en Michèle, voelen ons machteloos en verdrietig en missen haar. We willen Eugenie en al het agility-vrijwilligerswerk dat ze jarenlang gedaan heeft, in ere houden.

Ons respect voor Eugenie willen we terug laten komen in de Eugenie van Aalten Wisseltrofee. En die kan natuurlijk alleen zijn voor de handler met de beste Belgische Herder in de Wintercompetitie.

Ze wil haar naam er anders nooit aan geven…

Danique, Mary & Lisan

Op 7 februari 2016 liep team Speed Almere, Eugenie's team in Assen de 4e teamwedstrijd. Michele Taffijn, Danique Lagerwaard en Lisan Kox hebben tijdens die wedstrijdbeelden gedraaid om Eugenie thuis te laten zien van haar team, haar prachtige mannetje Feroz met teamgenoot Agnes en om heel veel groeten en wensen van de lopers uit groep D over te brengen. Mc Leon heeft de filmpjes voor ons gemonteerd, kijk er met plezier naar!