Team inschrijving

Aankomende winter organiseren we al weer de negentiende TeamWinterCompetitie. Helaas heeft regio Noord zich teruggetrokken en zullen verder gaan met een eigen competitie. De Agilityclub gaat door met de TeamWinterCompetitie in regio Midden en Zuid. 

 

De competitie bestaat uit een serie van vier voorronden en een finale. De wedstrijden worden in de periode van november 2023 tot en met maart 2024 in maneges gehouden. 

 

Bij Wedstrijdinformatie staan de wedstrijddata, locaties en hoe en wanneer je voor de wedstrijden kunt inschrijven. Tevens komen hier de uitslagen te staan.

Lees de Reglementen goed door, iedereen die mee doet aan de Team Wintercompetitie wordt geacht de reglementen te kennen!


De wedstrijden beginnen om 9.00 uur (secretariaat open 8.00 uur), tenzij anders aangegeven wordt. Lees svp niet alleen de reglementen van de TWC goed door maar houd je ook aan de huisregels van de diverse maneges! 


Voor vragen of opmerkingen: twc.agilityclub@gmail.com

Alle informatie en communicatie gaat ook via de facebookgroep TWC TeamWinterCompetitie

 

Aanmelden TWC Team > klik hier
Aanmelden TWC Teamlid > klik hier

 

Controle inschrijvingen TWC teams & teamleden > klik hier

Tussenstand

De beste tien teams per regio mogen naar de finale. De ranking van de teams wordt na elke wedstrijd bijgewerkt dit kun je hier vinden. 

 

 

De finale wordt op 17 maart 2024 georganiseerd in Laag-Soeren. 

 

Hoofdprijs

Zoals elk jaar heeft ook dit jaar de TeamWinterCompetitie weer een super gave hoofdprijs voor het winnende team gesponsord door Fit Dog Program: alle teamleden van het winnende team krijgen een gratis abonnement op een van de online cursussen!