Team inschrijving

Aankomende winter organiseren we alweer de twintigste TeamWinterCompetitie in de regio's Midden en Zuid. 

 

De competitie bestaat uit een serie van vier voorronden en een finale. De wedstrijden worden in de periode van november 2024 tot en met maart 2025 in maneges gehouden. 

 

Bij Wedstrijdinformatie staan de wedstrijddata, locaties en hoe en wanneer je voor de wedstrijden kunt inschrijven. Tevens komen hier de uitslagen te staan.

Lees de Reglementen goed door, iedereen die mee doet aan de Team Wintercompetitie wordt geacht de reglementen te kennen!


De wedstrijden beginnen om 9.00 uur (secretariaat open 8.00 uur), tenzij anders aangegeven wordt. Lees svp niet alleen de reglementen van de TWC goed door maar houd je ook aan de huisregels van de diverse maneges! 


Voor vragen of opmerkingen: twc.agilityclub@gmail.com

Alle informatie en communicatie gaat ook via de facebookgroep TWC TeamWinterCompetitie

 

Aanmelden TWC Team > klik hier
Aanmelden TWC Teamlid > klik hier

 

Controle inschrijvingen TWC teams & teamleden > klik hier

Eindstand seizoen 2024-2025

De beste tien teams per regio mogen naar de finale. De ranking van de teams wordt na elke wedstrijd bijgewerkt dit kun je hier vinden. 


Ook is de winnaar van de Eugenie van Aalten wisseltrofee bekend, de tussenstand kun je hier vinden

 

De finale wordt in maart 2025 georganiseerd in ?. 

 

Hoofdprijs

Zoals elk jaar heeft ook dit jaar de TeamWinterCompetitie weer een supergave hoofdprijs voor het winnende team gesponsord door Fit Dog Program: alle teamleden van het winnende team krijgen een gratis abonnement op een van de onlinecursussen!