Vragen en antwoorden

Op deze pagina vind je een aantal vragen en antwoorden. Mocht je een vraag hebben, kijk dan eerst in onderstaand overzicht, voordat je contact opneemt met de organisatie. 

Workshops

Waar worden de workshops gehouden?

 

 


 Hoe kan ik mij aanmelden voor de workshops?

 

 

De workshops worden gehouden op het evenemententerrein van Camping Dommelvallei, Schafterdijk 9 in Borkel en Schaft (gemeente Valkenswaard).


De inschrijving opent op 12 januari 2024 om 20:00. Je kunt inschrijven doormiddel van het inschrijfformulier op www.agilityclub.nl.Wat gebeurt er als er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn?

 

 

 

 

 


Ik ga samen met iemand anders kamperen, dus één van ons geeft het kamperen op. Hoe zit het dan met de voorrang?

 

 

 

 


Zijn de workshopringen dicht?

 

 

 


Ik kan toch niet komen, mag ik dan mijn workshop verkopen?

 

 

 

 

 


De plaatsen worden bij het open gaan van de inschrijving verdeeld op volgorde van binnenkomst, waarbij de deelnemers die kamperen voorrang hebben.

De overgebleven plaatsen zullen worden gepubliceerd op de Facebookpagina Agilityclub WILD - Why I Love Dogs.


Je kunt op het opmerkingenveld bij het inschrijfformulier aangeven dat jullie bij elkaar horen, zodat we weten dat jullie beiden kamperen. Aanvragen worden nog wel steeds op volgorde van binnenkomst behandeld, dus wanneer er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen voor workshops kan het nog steeds gebeuren dat (een van) jullie niet mee kan doen. 


Nee, net als de voorgaande jaren zullen de workshopringen niet worden afgezet met netten, schapengaas of iets dergelijks. We verwachten dan ook dat iedere hond voldoende onder appel staat om niet te gaan 'buurten'. 


Wanneer je je afmeldt tot 01 april 2024 wordt het inschrijfgeld van de workshops gerestitueerd, na deze datum niet meer. Je mag je workshop wel openbaar aanbieden, hierbij geldt wel dat voor de agility workshops de plaatsvervangende hond dezelfde hoogte moet springen. Van alle wijzigingen ontvangen wij graag een mail op emailadres workshops.agilityclub@gmail.com.Vanaf welke leeftijd mag mijn hond meedoen met de workshops?


Vanaf welk niveau mag mijn hond meedoen met agility?


Hoeveel workshops mag ik inschrijven?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Details over de workshops vind je via deze link.

 


Details over de workshops vind je via deze link


Om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen deel kunnen nemen aan W.I.L.D. mag je per persoon per dag één workshop agility en één andere workshop inschrijven. De workshop Looptechniek in agility valt hierbij onder de categorie 'iets anders', dus deze mag naast agility worden ingeschreven.

Mocht na de inschrijving blijken dat er nog plek over is, dan komt deze regel te vervallen en worden de plaatsen vrij gegeven. 

De enige uitzondering hierop is jonge honden agility, deze mag ook als derde workshop worden ingeschreven. Bijvoorbeeld:

Volwassen Fikkie doet agility bij Peter Assendorp. 
Fikkie de pensionada doet treibball bij Anniek Groeneveld.
Fikkie het jonkie doet jonge honden agility bij Bianca Sanstra.Mag ik met dezelfde hond meerdere workshops inschrijven?


Je mag met dezelfde hond meerdere workshops inschrijven, maar alleen verdeeld over meerdere dagen. 

Iedere hond mag maximaal één workshop per dag doen, ook niet als dit met een andere handler is. 

Wij vinden het niet verantwoord dat de honden meer dan één workshop per dag doet. Hierop wordt geen enkele uitzondering gemaakt. Dit geldt dus ook voor de workshop Looptraining in agility van Martijn Servaas, ondanks dat de hond maar met één blok deelneemt. Moet ik altijd één workshop agility inschrijven?


Nee, je mag ook twee andere workshops inschrijven, bijvoorbeeld hoopers en fitness. 


Voor en na de workshops

 Waar kan ik mijn hond uitlaten?

Honden mogen worden uitgelaten in het bos naast het evenemententerrein, ontlasting moet hier worden opgeruimd. Je kunt ook de weg oversteken en tussen de velden door richting het riviertje de Dommel wandelen. Om zo min mogelijk overlast aan de overige campinggasten te veroorzaken, vragen we iedereen om het lopen met de hond over de camping tot een minimum te beperken Eten & drinken

Zijn de workshops inclusief lunch?

De workshops worden zonder lunch aangeboden. Je kunt deelnemen aan de lunch, de kosten hiervoor zijn € 10,00 per persoon. Zie voor meer informatie de pagina eten & drinkenKan ik eten & drinken verkrijgen op de locatie?


Voor een hapje en een drankje kun je terecht in het restaurant op de camping. Zie voor meer informatie de pagina eten & drinkenIk heb me bij het inschrijven niet opgegeven voor het ontbijt en/of de lunch en/of BBQ, kan ik alsnog deelnemen?

 Aanmelden voor het ontbijt en/of de lunch en/of BBQ kan tot maximaal 01 juni 2024. Je kunt hiervoor een mail sturen naar workshops.agilityclub@gmail.com.Ik heb me opgegeven voor het ontbijt en/of de lunch en/of de BBQ, maar ik kan toch niet deelnemen. Kan ik dit nog annuleren?

Afmelden voor het ontbijt en/of de lunch en/of BBQ kan tot 01 juni 2024. Na deze datum wordt er geen geld meer gerestitueerd. Voor het afmelden kun je een mail sturen naar workshops.agilityclub@gmail.com


Parkeren

Ik kom niet kamperen, waar kan ik mijn auto parkeren?

De deelnemers die niet blijven kamperen, kunnen de auto parkeren op de parkeerplaats op het evenemententerrein, deze heeft een eigen ingang. 

Op de parkeerplaats van de camping mag NIET geparkeerd worden. Ik kom kamperen, kan ik mijn auto op mijn kampeerplek zetten?


De auto's van de campinggasten dienen bij de kampeerplek te worden gekampeerd. Houd er rekening mee dat de camping niet de hele dag toegankelijk is in verband met de veiligheid van de honden. Meer informatie hierover vind je hier


Camping en dagtenten

Wat zijn de kosten van het kamperen?

 

 

 

 

 

 

 

 


Hoeveel honden mogen mee kamperen?


Kan ik een plaats met stroom krijgen?

 

 


Zijn er toiletten en douches aanwezig op de camping?

 

 


Hoe reserveer ik een kampeerplaats?

 

 

 

 


Kan ik ook rechtstreeks een campingplek bij Camping Dommelvallei boeken?

 


Ik heb me aangemeld voor de camping, maar ik kan toch niet komen kamperen. Kan ik de camping nog annuleren?

 


Hoe laat mag ik op donderdag aankomen op de camping?

 


Kan ik ook op vrijdag of zaterdag aankomen?

 

 


Waar is de camping?

 


Hoe ver is de camping vanaf de workshopringen?

 


Hoe laat moet ik op zondag de camping verlaten?

 

 

 


Kan ik tot en met maandag op de camping blijven?

De kosten voor het kamperen zijn als volgt:

 

Eén of twee personen (1 tent/caravan/camper): € 23,50

Iedere extra persoon vanaf 12 jaar: € 9,00 per nacht
Iedere extra persoon tot 12 jaar: €6,00 per nacht

 

De genoemde prijzen zijn per nacht. Dit is inclusief stroom en water (er zijn diverse tappunten), gebruik van sanitair (warm water inbegrepen) en onbeperkt aantal honden.  


Het aantal honden dat mee mag kamperen is onbeperkt.


Alle plaatsen zijn voorzien van stroom. De stroompunten kunnen soms wel wat verder weg zijn, dus zorg ervoor dat je kabels lang genoeg zijn. 


Er zijn twee sanitairgebouwen met toiletten en douches op de camping. Warm water is inbegrepen, hier zijn geen muntjes voor nodig.  


Via het inschrijfformulier voor de workshops kun je ook gelijk aanmelden voor kamperen. Mocht je later alsnog willen kamperen, dan kun je je hiervoor aanmelden via workshops.agilityclub@gmail.com, maar vol = vol. Aanmelden kan uiterlijk tot 01 juni 2024.


Het aanmelden voor de camping gaat uitsluitend via de Agilityclub, wij kamperen op het evenemententerrein van de camping. 


Afmelden voor de camping kan tot 01 juni 2024. Na deze datum wordt er geen geld meer gerestitueerd.

 


De camping is op donderdag vanaf 16 uur open, eerder aangekomen is niet mogelijk. 


Het is ook mogelijk om op vrijdag of zaterdag aan te komen. Vanwege de veiligheid van de honden kan dit alleen binnen bepaalde tijden. Zie hiervoor de pagina locatie


De camping is op het evenemententerrein van Camping Dommelvallei. Zie voor meer informatie de pagina locatie


De camping is op hetzelfde terrein als de workshopringen, zie hiervoor de plattegrond op de pagina locatie


Je kunt op zondag de camping verlaten voor 9 uur of na 17 uur. In verband met de veiligheid van de honden kan de camping tussen 09 uur en 17 uur niet worden verlaten, meer informatie vind je hier


Het is mogelijk om te blijven tot en met maandag, hiervoor worden dezelfde kosten per nacht gerekend als tijdens W.I.L.D. De uiterste vertrektijd op maandag is 11.00 uur. Wij komen met een groep en willen graag bij elkaar staan. Is dat mogelijk?


Natuurlijk kun je bij elkaar staan. Zorg wel dat je tegelijk aankomt, want er worden geen plaatsen open gelaten. Kan ik tussendoor de camping met de auto verlaten?


Vanwege de veiligheid van de honden is het alleen mogelijk om op bepaalde tijden de camping met de auto te betreden en te verlaten. Zie hiervoor de pagina locatieIk heb geen kampeermiddel, maar ik zie dat de camping ook chalet te huur heeft. Hoe kan ik een chalet boeken?


Chalets kunnen rechtstreeks bij de camping worden geboekt, maar er zijn GEEN honden toegestaan in de chalets. Hier wordt ENKELE UITZONDERING op gemaakt voor deelnemers van W.I.L.D.Kan ik een dagtent meenemen?


Je kunt een dagtent meenemen, zie de kaart op de pagina locatie waar deze geplaatst kan worden. Een klein tuintje is toegestaan. Ik kom meerdere dagen naar W.I.L.D. Mag mijn dagtentje 's nachts blijven staan?


Dagtentjes mogen 's nachts blijven staan, dit is wel op eigen risico. Er mag niet worden gekampeerd in de dagtentjes. 


Betalen

Hoe moet ik betalen?

Nadat de indeling is gemaakt, ontvangt iedereen een mail met een link naar de factuur. Deze moet uiterlijk op 01 april 2024 zijn betaald. Ik wil graag afmelden voor de workshop en/of het eten en/of de camping. Krijg ik dan nog geld retour?


Wanneer je je afmeldt tot 01 april 2024 wordt het inschrijfgeld van de workshops gerestitueerd, na deze datum niet meer. Je mag je workshop wel openbaar aanbieden, hierbij geldt wel dat voor de agility workshops de plaatsvervangende hond dezelfde hoogte moet springen.  

Afmelden voor het ontbijt en/of de lunch en/of de BBQ en/of de camping kan tot 01 juni 2024. Na deze datum wordt er geen geld meer gerestitueerd. 

 

Van alle wijzigingen ontvangen wij graag een mail op emailadres workshops.agilityclub@gmail.com.


Staat je vraag hier niet bij? Stuur dan een mail naar workshops.agilityclub@gmail.com