Algemeen

W.I.L.D. 2024 vindt plaats op het evenemententerrein van Camping Dommelvallei.

Het adres is 
Schafterdijk 9
5556 VK Borkel en Schaft (gemeente Valkenswaard)

Op dit terrein is de camping, de parkeerplaats voor niet campinggasten en vinden de workshops plaats. Het evenemententerrein is toegankelijk via een eigen ingang en niet via de ingang van de camping (zie plattegrond).

Vanwege de veiligheid van de honden zal de parkeerplaats worden omheind met netten en is het campinggedeelte alleen op bepaalde tijden toegankelijk voor auto's. 

Parkeren

De auto's van campinggasten dienen bij de plek op de camping te worden geplaats. De overige deelnemers kunnen parkeren op het evenemententerrein. Er mag niet worden geparkeerd op de parkeerplaats van de camping. 

De campinggasten die tussendoor van het terrein af willen, moeten rekening houden met de tijden waarop de camping toegankelijk is. Wil je op andere tijden weg? Parkeer dan je auto op het parkeerplaats van het evenemententerrein.

Aankomst en vertrek campinggasten

We begrijpen dat niet iedereen die aan W.I.L.D. deelneemt op donderdag al aankomt en op zondag weggaat. Mocht je een kortere periode komen kamperen dan zijn dit de aankomst- en vertrektijden:


Donderdag: na 16:00 uur (niet eerder)
Vrijdag: tussen 08:00 en 09:00 uur, tussen 12:30 en 13:30 uur en tussen 17:00 en 19:00 uur
Zaterdag: tussen 08:00 en 09:00 uur, tussen 12:30 en 13:30 uur en tussen 17:00 en 19:00 uur

Zondag: vertrek voor 09 uur of na 17:00 uur.
Maandag: vertrek voor 11:00 uur 

Buiten deze tijden is het niet mogelijk om aan te komen of te vertrekken op de camping. Mocht het toch noodzakelijk zijn om buiten deze tijden aan te komen of te vertrekken, stuur dan een mail naar workshops.agilityclub@gmail.com, maar we zijn heel behoudend met het afwijken van deze tijden vanwege de veiligheid van de honden die meedoen aan de workshops. 

De toegangspoort is 's avonds en 's nachts gesloten. Alleen in geval van nood kan de camping worden verlaten via de slagboom. 

Plattegrond

Een plattegrond van de locatie volgt.