Afmelden

Wanneer je niet naar W.I.L.D.  kunt komen, dan kun je je afmelden via het emailadres workshops.agilityclub@gmail.com. Voor de agility workshops geldt dat tot 1 augustus 2021 mensen op de wachtlijst voorrang hebben, daarna mag je je workshop openbaar aanbieden. 

Vanwege de strakke begroting is het niet mogelijk om geld terug te geven voor de workshops en camping. De BBQ kan tot 1 augustus 2021 kosteloos worden geannuleerd. 

Disclaimer

Deelname aan W.I.L.D.  is geheel op eigen verantwoording. De organisatie en/of trainer kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor zaak- en/of letselschade aan de deelnemers of honden.

Wanneer er schade aan de materialen ontstaat door opzet of roekeloos gedrag, wordt dit verhaald op de deelnemer. 

Iedere deelnemer is verplicht om een particuliere aansprakelijkheidsverzekering (AVP) te hebben. 

Huisregels

  • We zijn te gast bij Manege de Selevia Hoeve, laten we ons ook als gasten gedragen en geen rommel of overlast veroorzaken;
  • Roken is uitsluitend toegestaan op het terras van de kantine en op je eigen campingplek. Op de rest van het terrein is roken strikt verboden, dus ook rondom de ringen en bij de dagtentjes. Hier zal streng op worden toegezien en overtreden van deze regel kan leiden tot verwijdering van het terrein;
  • Het is niet toegestaan op eigen etens- en drinkwaren te nuttigen in de kantine, op het terras en in de zaal naast de kantine;
  • Honden moeten op het gehele terrein aan de lijn;
  • Hondenpoep moet op het gehele terrein, maar ook daarbuiten worden opgeruimd. Je dient zelf zorg te dragen voor poepzakjes. 

Corona maatregelen

We ontkomen er niet aan om rondom W.I.L.D. gedragsregels op te leggen vanwege het COVID 19 virus. In de eerste plaats om de gezondheid van alle betrokkenen te waarborgen, maar ook vanwege de regels die door de overheid zijn opgelegd.

Het Coronaprotocol vind je hier