• Stichting
  • Agility
  • Activiteiten
  • Kalender
  • Nieuws
  • Home

Danielle van Dam

Hoopers op vrijdag en zondag met Danielle van Dam

Hallo, mijn naam is Daniƫlle van Dam, 34 jaar woonachtig in het Brabantse Boxtel en hondengek.

12 jaar geleden ben ik begonnen met het geven van puppytrainingen en doorgegroeid tot aan het geven van lessen op EG niveau.
Een jaar of 10 geleden zelf besmet geraakt met het Agility virus met mijn Jack Russell Jopie. Eerst zelf trainen en wat wedstrijdjes lopen en na een paar jaar ook overgestapt in het lesgeven van de gehoorzaamheid naar de Agility.

Inmiddels volgde Jack Russell nummer 2 ( Hummer) en Jopie werd wat ouder en langzaam ging ik rondkijken wat ik na de Agility wou gaan doen. Hierdoor workshops en instructeurs opleidingen gaan volgen in de Hoopers en gezien hoe gelukkig en fanatiek de hondjes en baasjes werden van deze sport.

Omdat ik 3 jaar geleden ook mijn eigen hondenschool 4 Feet For Fun oprichtte, werd het geven van lessen, cursussen en workshops op het gebied van Agility, gehoorzaamheid en Hoopers mijn dagelijks werk.
De laatste jaren is de Hoopers dan ook explosief gegroeid en zitten er al vele hooperuurtjes in lessen en workshops en zie ik dagelijks enthousiaste, voldane baasjes en hondjes na een gezellige hooperles.

Ja het hoopervirus heeft ook mij te pakken en mijn doel is om iedere les de hond en baas dat stukje voldane gevoel mee te geven en net een stukje vooruit te helpen op weg naar een mooi hooperparcours.
Voor mij is het plezier en de samenwerking tussen baas en hond het allerbelangrijkste in welke sport dan ook.

Copyright 2009-2019 Stichting Agilityclub